سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم

بایدن در تماس با نتانیاهو: ایالات متحده در کنار اسرائیل ایستاده است

بایدن در تماس با نتانیاهو: ایالات متحده در کنار اسرائیل ایستاده است رئیس‌جمهور آمریکا در تماس با نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی بر حمایت کشورش از رژیم صهیونیستی تاکید کرد و «حق دفاع از خود» را برای صهیونیست‌ها محفوظ دانست.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۵ - ۱۵ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 07
کد خبر: ۲۰۷۳۴۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ در پی عملیات «طوفان القدس» مقاومت فلسطین علیه رژیم صهیونیستی، «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا عصر امروز (شنبه) با «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر این رژیم تماس گرفت و تاکید کرد که «ایالات متحده در کنار اسرائیل ایستاده است».

رئیس‌جمهور آمریکا همچنین در این تماس بر حمایت کامل کشورش از «حق اسرائیل برای دفاع از خود» تاکید کرد.

در بیانیه دفتر نخست‌وزیری رژیم صهیونیستی از این تماس آمده است که نتانیاهو ضمن قدردانی از حمایت واشنگتن در اظهاراتی گفت: «به یک کارزار طولانی‌مدت و قدرتمند لازم است و اسرائیل در آن پیروز می‌شود»

صبح امروز حملات سنگین راکتی و موشکی مقاومت، شهرک‌های صهیونیست‌نشین مجاورت نوار غزه را هدف قرار دادند و «محمد الضیف» فرمانده گردان‌های القسام، شاخه نظامی جنبش حماس از آغاز عملیات «طوفان الاقصی» خبر داد. عملیات طوفان الاقصی پس از آن آغاز شد که مسجد الاقصی طی روز‌های گذشته با یورش‌های گسترده شهرک‌نشینان تندرو صهیونیست مواجه شد.

طبق آخرین خبرها، تاکنون ۱۰۰ صهیونیست در عملیات بی‌سابقه مقاومت فلسطین کشته شده وبیش از ۹۰۰ نفر هم مجروح شده‌اند. گروه‌های فلسطینی همچنین خبر داده‌اند شمار زیادی از صهیونیست‌ها را به اسارت گرفته‌اند. / ایسنا

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار